wij zijn onstuimig Of je nu iets nieuws van plan bent, je het drastisch beter gaat doen of je team een boost wil geven

Nodig jezelf gewoon eens bij ons uit. Dan krijg je vrijblijvend onze frisse blik op wat je nu doet, zou willen doen en kunt doen. Voor jou en voor ons een kleine moeite en bijna altijd waardevol, hoe het ook loopt.

Zo ontdek je zelf waar we goed in zijn: je site, app en digitale dienst alsmaar beter laten presteren. Altijd beredeneerd vanuit je publiek. Want als mensen blij worden van wat we maken, hebben we ons werk goed gedaan. Vraag maar aan onze klanten.

Ralph helpt je graag verder! Bel, app of mail 'm.

beproefd door miljarden gebruikers

Snelheid is onze belangrijkste afweging: één codebase, geen topzware hybride apps en vooral om vlot door te ontwikkelen. 

API-gekoppeld aan onderliggende systemen, van CMS tot single-sign-on. Dankzij de schaalgrootte leunen we op de doorontwikkeling van dit meest actieve project. Met de Javascript-achtige codebase als gemene deler kunnen we makkelijk in één klap ontwikkelen voor iOS, Android en PWA (Progressive Web Apps).

We werken aan zulke apps voor La Place, ARAG, jeugdhulp-instelling in Rotterdam en voor L'Oréal i.s.m. Cosmopolitan/Hearst.

wat ben jij van plan?
Henk houdt ook van de Nacht Als wij slapen verzamelt hij online pareltjes. Want internet slaapt niet. Maak kennis met Henk