daag ons uit online succes behalen we met jou

We zetten stevig in op resultaat. We denken effectieve digitale diensten uit, zetten ze neer en laten ze groeien. Je doelgroep blij, jij blij.

Meestal jarenlang als leading partner voor digital. Maar we brengen net zo lief in korte tijd je nieuwe dienst tot leven. Als hecht multidisciplinair team werken we nauw en in korte slagen samen aan succes.

Ralph helpt je graag verder... bel of mail 'm.

digital only van lanschot doet het

Met Evi lukt het Van Lanschot om een digital only beleggingsproduct zo goed in de markt te zetten dat ze steeds door kenners worden bekroond. Als vaste partner vernieuwden we de hele présence, sturen we slim bij en zetten we dat partnership door voor de consumtentenportal.

vertel me meer

concrete oplossingen

Inzichten en data vertalen we snel door naar oplossingen vol potentie die we continu testen en lanceren, lekker lean en alles behalve traditioneel.

scrummen op locatie

We maken deel uit van het campagneteam. Kijken met een kritische blik, onderbouwen ons 'Onstuimige onderbuikgevoel' met concrete cijfers en sturen bij waar nodig. We schakelen snel en passen campagnes aan voor hogere conversie

Evi helpt je kiezen met de keuzehulp

Evi groeit enorm en in '17 werd de instap verlaagd tot €1.000 om nog meer consumenten te laten instappen. Het effect was groots met veel extra nieuwe klanten via online. Hierbij maken we gebruik van allerlei middelen zodat iedereen zich perfect kan informeren, zoals de Keuzehulp en een vraaggedreven site-opbouw.

iedereen verdient evi

beste online vermogensbeheerder!

Evi is voor het tweede jaar op rij door de vakjury van de Gouden Stier uitgeroepen tot beste online vermogensbeheerder in Nederland. En daar zijn we trots op! 

meer over website optimalisatie