wij zijn onstuimig Of je nu iets nieuws van plan bent, je het drastisch beter gaat doen of je team een boost wil geven

Nodig jezelf gewoon eens bij ons uit. Dan krijg je vrijblijvend onze frisse blik op wat je nu doet, zou willen doen en kunt doen. Voor jou en voor ons een kleine moeite en bijna altijd waardevol, hoe het ook loopt.

Zo ontdek je zelf waar we goed in zijn: je site, app en digitale dienst alsmaar beter laten presteren. Altijd beredeneerd vanuit je publiek. Want als mensen blij worden van wat we maken, hebben we ons werk goed gedaan. Vraag maar aan onze klanten.

Ralph helpt je graag verder! Bel, app of mail 'm.

digital only van lanschot doet het

Met Evi lukt het Van Lanschot om een digital only beleggingsproduct zo goed in de markt te zetten dat ze steeds door kenners worden bekroond. Als vaste partner vernieuwden we de hele présence, sturen we slim bij en zetten we dat partnership door voor de consumtentenportal.

vertel me meer

concrete oplossingen

Inzichten en data vertalen we snel door naar oplossingen vol potentie die we continu testen en lanceren, lekker lean en alles behalve traditioneel.

scrummen op locatie

We maken deel uit van het campagneteam. Kijken met een kritische blik, onderbouwen ons 'Onstuimige onderbuikgevoel' met concrete cijfers en sturen bij waar nodig. We schakelen snel en passen campagnes aan voor hogere conversie

Evi helpt je kiezen met de keuzehulp

Evi groeit enorm en in '17 werd de instap verlaagd tot €1.000 om nog meer consumenten te laten instappen. Het effect was groots met veel extra nieuwe klanten via online. Hierbij maken we gebruik van allerlei middelen zodat iedereen zich perfect kan informeren, zoals de Keuzehulp en een vraaggedreven site-opbouw.

iedereen verdient evi

beste online vermogensbeheerder!

Evi is voor het tweede jaar op rij door de vakjury van de Gouden Stier uitgeroepen tot beste online vermogensbeheerder in Nederland. En daar zijn we trots op! 

meer over website optimalisatie
Henk houdt ook van de Nacht Als wij slapen verzamelt hij online pareltjes. Want internet slaapt niet. Maak kennis met Henk