wij zijn onstuimig Of je nu iets nieuws van plan bent, je het drastisch beter gaat doen of je team een boost wil geven

Nodig jezelf gewoon eens bij ons uit. Dan krijg je vrijblijvend onze frisse blik op wat je nu doet, zou willen doen en kunt doen. Voor jou en voor ons een kleine moeite en bijna altijd waardevol, hoe het ook loopt.

Zo ontdek je zelf waar we goed in zijn: je site, app en digitale dienst alsmaar beter laten presteren. Altijd beredeneerd vanuit je publiek. Want als mensen blij worden van wat we maken, hebben we ons werk goed gedaan. Vraag maar aan onze klanten.

Ralph helpt je graag verder! Bel, app of mail 'm.

NPO wil digital natives aan zich binden met NPO3. Naast de televisiezender moest een site komen te staan die daarvoor ingericht was en meerwaarde kon bieden. Daar kwamen wij om de hoek kijken en we kregen veel speelruimte.

Daar zijn waar zij zijn

We bedachten, ontworpen en bouwden een tijdlijngebaseerd platform om het on- en offline aanbod te verrijken. Waardoor er veel te ontdekken valt. Zo trek je de jonge generatie aan en bind je ze met voor hen en de publieke omroep onmisbare thema’s.

Eindeloos scrollen

Constant experimenteren, testen, meten en itereren van concept, design en front-end doen we in nauwe samenspraak met de NPO3-redactie en technisch partner Nedforce. Daardoor lukt het om online steeds beter aan te sluiten op de doelgroep. Sinds 2015 bestaat NPO3 als jongerenzender en zijn wij de vaste partner voor online.

Van iedereen voor iedereen

Daardoor krijgen jongeren een boeiend extra kanaal tot hun beschikking dat een zinvolle aanvulling is op hun mediaconsumptie. Maar dan wel met meer achtergrond op zinnige thema’s die aan het denken zetten.

Ook de verbinding aangaan? Betrek ons!
Henk houdt ook van de Nacht Als wij slapen verzamelt hij online pareltjes. Want internet slaapt niet. Maak kennis met Henk