daag ons uit online succes behalen we met jou

We zetten stevig in op resultaat. We denken effectieve digitale diensten uit, zetten ze neer en laten ze groeien. Je doelgroep blij, jij blij.

Meestal jarenlang als leading partner voor digital. Maar we brengen net zo lief in korte tijd je nieuwe dienst tot leven. Als hecht multidisciplinair team werken we nauw en in korte slagen samen aan succes.

Ralph helpt je graag verder... bel of mail 'm.

NPO wil digital natives aan zich binden met NPO3. Naast de televisiezender moest een site komen te staan die daarvoor ingericht was en meerwaarde kon bieden. Daar kwamen wij om de hoek kijken en we kregen veel speelruimte.

Daar zijn waar zij zijn

We bedachten, ontworpen en bouwden een tijdlijngebaseerd platform om het on- en offline aanbod te verrijken. Waardoor er veel te ontdekken valt. Zo trek je de jonge generatie aan en bind je ze met voor hen en de publieke omroep onmisbare thema’s.

Eindeloos scrollen

Constant experimenteren, testen, meten en itereren van concept, design en front-end doen we in nauwe samenspraak met de NPO3-redactie en technisch partner Nedforce. Daardoor lukt het om online steeds beter aan te sluiten op de doelgroep. Sinds 2015 bestaat NPO3 als jongerenzender en zijn wij de vaste partner voor online.

Van iedereen voor iedereen

Daardoor krijgen jongeren een boeiend extra kanaal tot hun beschikking dat een zinvolle aanvulling is op hun mediaconsumptie. Maar dan wel met meer achtergrond op zinnige thema’s die aan het denken zetten.

Ook de verbinding aangaan? Betrek ons!