daag ons uit Onstuimig? Dikke digitale diensten? Lean UX?

We zetten stevig in op resultaat. We denken effectieve digitale diensten uit, zetten ze neer en laten ze groeien. Je doelgroep blij, jij blij.

Meestal zijn we jarenlang leading partner voor digital. Maar we brengen net zo lief in korte tijd je nieuwe dienst tot leven. Als hecht multidisciplinair team werken we nauw en in korte slagen samen aan succes.

Ralph helpt je graag verder... app, bel of mail 'm.

Route naar Onstuimig
Kom je met het OV? Flaneer van het station naar ons in circa 10 minuutjes.
Kom je met de auto? Parkeer 'm dan in garage Koestraat of Jorisplein.

van tv naar online daar zijn waar je doelgroep is

NPO 3 is de jongerenzender: een tikje rebels, tolerant en voor een publiek dat graag wil worden uitgedaagd. Kijken jongeren nog tv dan? Als ze het doen, dan kijken ze programma's vaak online. Dus moet de site daarvoor ingericht zijn en meerwaarde bieden. Achtergrond, extra content en interactie. Daar kwamen wij om de hoek kijken en kregen veel speelruimte.

Doordringen tot digital natives

Digital natives wil je bereiken en raken met effectieve vernieuwingen. Zo maken we op de site en social het verschil, geven we programma's en extra content alle ruimte en bundelen we alles in themaweken.

eindeloos scrollen

Programma's, previews, behind the scenes, nieuws, interviews en nog veel meer vind je op de tijdlijn van NPO3. Daarnaast vind je er wedstrijden, inschrijvingen, fragmenten, thema's, series, films, muziek en oude tv series in één oogopslag. In place filmpjes afspelen en eindeloos scrollen. Vervelen is geen optie.

bezoeker staat centraal in alles wat we doen

Hooggewaardeerd worden onze oplossingen door de talloze onderzoeken. In alles stellen we de kijker, bezoeker en luisteraar centraal. Zo toetsen we ideeën snel en passen we ze direct toe. Dat doen we met Guerrilla-tests, de beste manier om in het creatieve proces snel waardevolle inzichten te krijgen.

motto dat bij ons past

jarenlange partnerschap

De Nederlandse Publieke Omroep is van iedereen, voor iedereen. Dat motto past bij ons en daarom zijn we extra trots op het jarenlange partnerschap.

vertel me meer