daag ons uit online succes behalen we met jou

We zetten stevig in op resultaat. We denken effectieve digitale diensten uit, zetten ze neer en laten ze groeien. Je doelgroep blij, jij blij.

Meestal jarenlang als leading partner voor digital. Maar we brengen net zo lief in korte tijd je nieuwe dienst tot leven. Als hecht multidisciplinair team werken we nauw en in korte slagen samen aan succes.

Ralph helpt je graag verder... bel of mail 'm.

La Place wil klanten aan zich binden met een digitaal loyaltyprogramma, met content als belangrijke trigger. De jarige verrassen we met een taartje, de foodie met een kijkje in de keuken, de familiemens met activaties of winacties rondom de leuke dingen in het leven en de voordeelzoekers met digitale kortingcoupons.

Je bent altijd welkom

We bedachten, bouwden en ontwierpen mee aan een contentplatform met site en app. Het doel van de site en app is dat je vaker en bij meerdere La Place restaurants op bezoek komt. De content op beide platformen moet je een extra reden geven om over de drempel te stappen.

Een kijkje in de keuken

In nauwe samenwerking met het La Place-team, loyaltypartner M-Wise, appbouwer Mobile Strategy en reclamebureau ARA zorgen we voor constante doorontwikkeling van het contentplatform, via een content-api die is gekoppeld aan site, app en loyalty-systeem. Zo bereiken we al jaren zo’n honderdduizenden gasten per maand.

Het recept voor succes

Via ons platform hebben La Place-bezoekers nieuws, recepten, klantenpas, acties en persoonlijke aanbiedingen altijd letterlijk bij de hand. Zo simpel en slim kunnen we het maken.

Smaakt dit naar meer? Kom langs!