daag ons uit Onstuimig? Dikke digitale diensten? Lean UX?

We zetten stevig in op resultaat. We denken effectieve digitale diensten uit, zetten ze neer en laten ze groeien. Je doelgroep blij, jij blij.

Meestal zijn we jarenlang leading partner voor digital. Maar we brengen net zo lief in korte tijd je nieuwe dienst tot leven. Als hecht multidisciplinair team werken we nauw en in korte slagen samen aan succes.

Ralph helpt je graag verder... app, bel of mail 'm.

Route naar Onstuimig
Kom je met het OV? Flaneer van het station naar ons in circa 10 minuutjes.
Kom je met de auto? Parkeer 'm dan in garage Koestraat of Jorisplein.

extra's voor iedereen voorop in loyalty

Social, mail en notificaties zetten we zo in dat we op basis van data klanten zo bereiken dat ze er blij van worden. De één verblijden we met een verrassing via het loyaliteitsprogramma, de foodie met een kijkje in de keuken van de chefs, het gezin met een activatie rond paaseieren zoeken en voordeelzoekers met kortingscoupons.

Hiermee ontstaat een integraal online model, waarbij ons content-platform en het loyalty-platform van M-Wise naadloos aansluiten op site en app.

vertel me meer

Beproefde techniek

We staan aan de wieg van strategie, ontwerpen mee, zetten front-end op in bruut®, bouwden voort op ons headless CMS, alles gaat via de content-API en we spelen continu in op alle ontwikkelingen.

overtuigen met content

Dat je vaker en bij meer restaurants langskomt is het doel van de site en app. In content overtuigen we met het rijke assortiment, activaties geven een extra reden om op bezoek te komen en vaste klanten worden met Extra's beloond.

al jaren vaste online partner

La Place combineert cross channel en cross device content, community en loyalty en versterkt daarmee de propositie en ambitie van deze oer-Hollandse restaurantketen.

Al jaren helpen we door honderdduizenden gasten per maand te verrassen met content-op-maat in site en app.

Lekkere groei

over de hele wereld

La Place opent wereldwijd tientallen vestigingen, je kunt op veel plaatsen rustig vergaderen en voor thuis vind je veel bij Jumbo.

Kom eens kijken in onze keuken