wij zijn onstuimig Of je nu iets nieuws van plan bent, je het drastisch beter gaat doen of je team een boost wil geven

Nodig jezelf gewoon eens bij ons uit. Dan krijg je vrijblijvend onze frisse blik op wat je nu doet, zou willen doen en kunt doen. Voor jou en voor ons een kleine moeite en bijna altijd waardevol, hoe het ook loopt.

Zo ontdek je zelf waar we goed in zijn: je site, app en digitale dienst alsmaar beter laten presteren. Altijd beredeneerd vanuit je publiek. Want als mensen blij worden van wat we maken, hebben we ons werk goed gedaan. Vraag maar aan onze klanten.

Ralph helpt je graag verder! Bel, app of mail 'm.

La Place wil klanten aan zich binden met een digitaal loyaltyprogramma, met content als belangrijke trigger. De jarige verrassen we met een taartje, de foodie met een kijkje in de keuken, de familiemens met activaties of winacties rondom de leuke dingen in het leven en de voordeelzoekers met digitale kortingcoupons.

Je bent altijd welkom

We bedachten, bouwden en ontwierpen mee aan een contentplatform met site en app. Het doel van de site en app is dat je vaker en bij meerdere La Place restaurants op bezoek komt. De content op beide platformen moet je een extra reden geven om over de drempel te stappen.

Een kijkje in de keuken

In nauwe samenwerking met het La Place-team, loyaltypartner M-Wise, appbouwer Mobile Strategy en reclamebureau ARA zorgen we voor constante doorontwikkeling van het contentplatform, via een content-api die is gekoppeld aan site, app en loyalty-systeem. Zo bereiken we al jaren zo’n honderdduizenden gasten per maand.

Het recept voor succes

Via ons platform hebben La Place-bezoekers nieuws, recepten, klantenpas, acties en persoonlijke aanbiedingen altijd letterlijk bij de hand. Zo simpel en slim kunnen we het maken.

Smaakt dit naar meer? Kom langs!
Henk houdt ook van de Nacht Als wij slapen verzamelt hij online pareltjes. Want internet slaapt niet. Maak kennis met Henk