daag ons uit Onstuimig? Dikke digitale diensten? Lean UX?

We zetten stevig in op resultaat. We denken effectieve digitale diensten uit, zetten ze neer en laten ze groeien. Je doelgroep blij, jij blij.

Meestal zijn we jarenlang leading partner voor digital. Maar we brengen net zo lief in korte tijd je nieuwe dienst tot leven. Als hecht multidisciplinair team werken we nauw en in korte slagen samen aan succes.

Ralph helpt je graag verder... app, bel of mail 'm.

Route naar Onstuimig
Kom je met het OV? Flaneer van het station naar ons in circa 10 minuutjes.
Kom je met de auto? Parkeer 'm dan in garage Koestraat of Jorisplein.

relevanter en persoonlijker voor die perfecte ervaring

Digitaal voorkomen, helpen en ondersteunen we met slim ontwerp. We halen alles uit de kast om journeys, service design, onderzoek, UX, style tile, prototype, front-end en UI-tweaks voor elkaar te krijgen. Eerst voor de content-op-maat, ondertussen voor alle digitale diensten. 

vertel me meer

hartstichting als gids

De website is zo ingericht dat het op basis van klikgedrag inzicht krijgt in de bezoeker en de content hierop afstemt. Zo krijgt een patiënt andere informatie te zien dan een naaste of een donateur. Wat je bewaart komt in jouw Gids. Die kun je zonder account op ieder moment teruglezen of delen met een ander.

Lekker vloeiend

Alles vatten we in het design system zodat redactie en devops de juiste stijl kiezen. Het concept, de gids en elk element moet voor iedereen soepel voelen.

we optimaliseren continu met guerrilla testing

Content op maat stimuleert het aantal terugkerende bezoeken met ruim 30% ten opzichte van de vorige website. Om meetbare resultaten te blijven boeken blijven we optimaliseren. Nieuwe concepten en functionaliteiten toetsen we met Guerrilla-tests, de beste manier om in het creatieve proces snel waardevolle inzichten te krijgen.

hartstichting is dé autoriteit

op het gebied van voorlichting over hart- en vaatziekten

De Hartstichting heeft een concrete droom: de verwachte toename in de Nederlandse ziektelast door hart- en vaatziekten in 2030 reduceren met 50%. Want als er niks gebeurt, is in 2030 maar liefst 1 op de 10 Nederlanders hart- of vaatpatiënt. Nu is dat 1 op de 17. Met veel enthousiasme werken we -door o.a. het project Voorlichting op Maat- mee aan de realisatie van deze droom.

goede doelen helpen we graag, meer weten?