wij zijn onstuimig Of je nu iets nieuws van plan bent, je het drastisch beter gaat doen of je team een boost wil geven

Nodig jezelf gewoon eens bij ons uit. Dan krijg je vrijblijvend onze frisse blik op wat je nu doet, zou willen doen en kunt doen. Voor jou en voor ons een kleine moeite en bijna altijd waardevol, hoe het ook loopt.

Zo ontdek je zelf waar we goed in zijn: je site, app en digitale dienst alsmaar beter laten presteren. Altijd beredeneerd vanuit je publiek. Want als mensen blij worden van wat we maken, hebben we ons werk goed gedaan. Vraag maar aan onze klanten.

Ralph helpt je graag verder! Bel, app of mail 'm.

De Hartstichting wil het publiek persoonlijk benaderen met informatie op maat. Een hartpatiënt krijgt daarom andere informatie dan een naaste van iemand met hartproblemen of algemeen publiek. Belangrijke informatie kan bewaard worden in Jouw Gids die zonder account kan worden teruggelezen of gedeeld.

Laat het je aanspreken

We hebben een concept bedacht waarin meerdere groepen te bedienen zijn op de manier die bij ze past, met een persoonlijke tone of voice en beeldtaal. Content op maat stimuleert het aantal terugkerende bezoeken, dat ruim 30% hoger is dan op de vorige website.

We optimaliseren continu

We draaien met concept, design, frontend en contentadvies mee met het online team van de Hartstichting, technische partner TrueLime en contentpartner Presenter. Nieuwe concepten en functionaliteiten toetsen we met Guerrilla-tests om snel inzicht te krijgen voor het creatieve proces.

Ons hart gaat sneller kloppen Als jij vindt wat je zoekt

Daardoor vinden hartpatiënten, hun naasten en het algemeen publiek op een eenvoudige manier precies dat waar ze naar zochten. Zonder Wikipedia-gevoel, maar eerder als een warme vriend waar je terecht kunt voor geruststelling gebaseerd op feiten.

Heb jij iets wat je aan het hart gaat? Betrek ons!
Henk houdt ook van de Nacht Als wij slapen verzamelt hij online pareltjes. Want internet slaapt niet. Maak kennis met Henk