daag ons uit online succes behalen we met jou

We zetten stevig in op resultaat. We denken effectieve digitale diensten uit, zetten ze neer en laten ze groeien. Je doelgroep blij, jij blij.

Meestal jarenlang als leading partner voor digital. Maar we brengen net zo lief in korte tijd je nieuwe dienst tot leven. Als hecht multidisciplinair team werken we nauw en in korte slagen samen aan succes.

Ralph helpt je graag verder... bel of mail 'm.

De Hartstichting wil het publiek persoonlijk benaderen met informatie op maat. Een hartpatiënt krijgt daarom andere informatie dan een naaste van iemand met hartproblemen of algemeen publiek. Belangrijke informatie kan bewaard worden in Jouw Gids die zonder account kan worden teruggelezen of gedeeld.

Laat het je aanspreken

We hebben een concept bedacht waarin meerdere groepen te bedienen zijn op de manier die bij ze past, met een persoonlijke tone of voice en beeldtaal. Content op maat stimuleert het aantal terugkerende bezoeken, dat ruim 30% hoger is dan op de vorige website.

We optimaliseren continu

We draaien met concept, design, frontend en contentadvies mee met het online team van de Hartstichting, technische partner TrueLime en contentpartner Presenter. Nieuwe concepten en functionaliteiten toetsen we met Guerrilla-tests om snel inzicht te krijgen voor het creatieve proces.

Ons hart gaat sneller kloppen Als jij vindt wat je zoekt

Daardoor vinden hartpatiënten, hun naasten en het algemeen publiek op een eenvoudige manier precies dat waar ze naar zochten. Zonder Wikipedia-gevoel, maar eerder als een warme vriend waar je terecht kunt voor geruststelling gebaseerd op feiten.

Heb jij iets wat je aan het hart gaat? Betrek ons!