spinner chevron-left-circle chevron-right-circle web-love infinity arrow Naar content
het beste goede doel samen maken we het verschil

Met CliniClowns kiezen we bewust voor een supersimpele aanpak: één digitaal platform als katalysator van alle activiteiten, zeker in communicatie. Als vaste partner voor online zijn we apetrots op onze Website van het Jaar-award in de categorie Goede Doelen (in 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 én 2016). Zo bezorgen ook wij zieke kinderen een grote lach.

verbeeldingskracht maakt veel indruk

Via CliniClowns.nl vinden alle digitale contactmomenten plaats. Met die focus zijn het merk, de enorme meerwaarde die CliniClowns teweegbrengt en de activiteiten veel duidelijker van opzet. Niet alleen voor de verschillende doelgroepen (van ouder tot vrijwilliger), maar ook in beheer. Dankzij de rebranding is de lijn dynamisch ingezet en zie je in alles die magische kracht van verbeelding.

dankzij jouw hulp

honderdduizenden magische momenten

Kinderen door het hele land worden verrast door de clowns. In de app, met bezoekjes, in het circus en op veel meer plaatsen. Altijd helpen wij mee om het evenement, de activiteit of het doneren zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

geen site, maar een platform één oplossing voor alles

Met een schaalbaar platform voor alle online activiteiten geven we CliniClowns een Zwitsers zakmes, dat we alsmaar verbeteren. Daarmee maken ze de beste landingspagina's, zorgen we dat nalatenschappen perfect worden opgevolgd en zetten we een enorm actieplatform neer. Simpel in de kern, met solide techniek en alle ruimte om vooral visueel te overtuigen.

beter, alsmaar beter dankzij data, inzichten en uitdagingen

CliniClowns groeit, verandert en speelt in op alles wat er bij haar doelgroep gebeurt. Dat alleen al zou voldoende brandstof kunnen zijn om te vernieuwen, maar doordat we vaak de doelgroep en data erbij pakken behalen we alsmaar betere resultaten. Met alle betrokkenen verfijnen we daarom met een vast ritme en kunnen we vanuit die simpele basis makkelijk schalen en bijschaven.

visual-cliniclowns.jpeg
Goede doelen helpen we graag, meer weten?
{!- --}