wij zijn onstuimig Of je nu iets nieuws van plan bent, je het drastisch beter gaat doen of je team een boost wil geven

Nodig jezelf gewoon eens bij ons uit. Dan krijg je vrijblijvend onze frisse blik op wat je nu doet, zou willen doen en kunt doen. Voor jou en voor ons een kleine moeite en bijna altijd waardevol, hoe het ook loopt.

Zo ontdek je zelf waar we goed in zijn: je site, app en digitale dienst alsmaar beter laten presteren. Altijd beredeneerd vanuit je publiek. Want als mensen blij worden van wat we maken, hebben we ons werk goed gedaan. Vraag maar aan onze klanten.

Ralph helpt je graag verder! Bel, app of mail 'm.

CliniClowns wil al het digitaal contact via één platform laten verlopen, flexibel genoeg voor actiemarketing en rijk genoeg voor het overbrengen van een genuanceerd verhaal dat raakt. Die focus sterkt het merk en de activiteiten en voelt transparant en oprecht aan.

Eén oplossing voor alles

We bedachten, ontwierpen en bouwden een Zwitsers zakmes op een verrassend eenvoudige basis waarmee CliniClowns maximale vrijheid heeft om online te doen wat nodig is. Simpel in de kern, met solide techniek en alle ruimte om visueel te overtuigen met de kracht van verbeelding.

Samen maken we het beter

Door constant een vinger aan de pols te houden zorgen we met de digitale afdeling van CliniClowns, huisstijlpartner Wunder en optimalisatiepartner De Nieuwe Zaak al jaren in een vast ritme voor bijschaven en uitbreiden van techniek, vorm en inhoud terwijl we eenvoud en consistentie bewaken.

Het beste goede doel al 7 jaar op rij website van het jaar

Daardoor lukt het om het publiek heel nauw te betrekken bij alles dat CliniClowns vertelt, doet en om zelf in actie te komen. Daarom zijn we apetrots dat CliniClowns al 7 jaar de Website van het Jaar is in de categorie Goede Doelen volgens het publiek.

Tovert dit een lach op je gezicht? Kom langs!
Henk houdt ook van de Nacht Als wij slapen verzamelt hij online pareltjes. Want internet slaapt niet. Maak kennis met Henk