daag ons uit Onstuimig? Dikke digitale diensten? Lean UX?

We zetten stevig in op resultaat. We denken effectieve digitale diensten uit, zetten ze neer en laten ze groeien. Je doelgroep blij, jij blij.

Meestal zijn we jarenlang leading partner voor digital. Maar we brengen net zo lief in korte tijd je nieuwe dienst tot leven. Als hecht multidisciplinair team werken we nauw en in korte slagen samen aan succes.

Ralph helpt je graag verder... app, bel of mail 'm.

Route naar Onstuimig
Kom je met het OV? Flaneer van het station naar ons in circa 10 minuutjes.
Kom je met de auto? Parkeer 'm dan in garage Koestraat of Jorisplein.

geen site, maar een platform één oplossing voor alles

Met een schaalbaar platform voor alle online activiteiten geven we CliniClowns een Zwitsers zakmes, dat we alsmaar verbeteren. Daarmee maken ze de beste landingspagina's, zorgen we dat nalatenschappen perfect worden opgevolgd en zetten we een enorm actieplatform neer. Simpel in de kern, met solide techniek en alle ruimte om vooral visueel te overtuigen.

vertel me meer

beter, alsmaar beter

Aan de hand van data blijven we de website continu optimaliseren. We spelen in op wat bij de doelgroep gebeurt en behalen zo alsmaar betere resultaten. Natuurlijk met een vast ritme en vanuit de simpele basis kunnen we makkelijk schalen en bijschaven.

kracht der verbeelding

Via CliniClowns.nl vinden alle digitale contactmomenten plaats. Met die focus zijn het merk en de activiteiten veel duidelijker van opzet. Niet alleen voor de verschillende doelgroepen, maar ook in beheer. Dankzij de rebranding is de lijn dynamisch ingezet en zie je in alles die magische kracht van verbeelding.

het beste goede doel samen maken we het verschil

Met CliniClowns kiezen we bewust voor een supersimpele aanpak: één digitaal platform als katalysator van alle activiteiten, zeker in communicatie. Als vaste partner voor online zijn we apetrots op onze Website van het Jaar-award in de categorie Goede Doelen (in 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 én 2016). Zo bezorgen ook wij zieke kinderen een grote lach.

dankzij jouw hulp

honderdduizenden magische momenten

Kinderen door het hele land worden verrast door de clowns. In de app, met bezoekjes, in het circus en op veel meer plaatsen. Altijd helpen wij mee om het evenement, de activiteit of het doneren zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Goede doelen helpen we graag, meer weten?