daag ons uit online succes behalen we met jou

We zetten stevig in op resultaat. We denken effectieve digitale diensten uit, zetten ze neer en laten ze groeien. Je doelgroep blij, jij blij.

Meestal jarenlang als leading partner voor digital. Maar we brengen net zo lief in korte tijd je nieuwe dienst tot leven. Als hecht multidisciplinair team werken we nauw en in korte slagen samen aan succes.

Ralph helpt je graag verder... bel of mail 'm.

CliniClowns wil al het digitaal contact via één platform laten verlopen, flexibel genoeg voor actiemarketing en rijk genoeg voor het overbrengen van een genuanceerd verhaal dat raakt. Die focus sterkt het merk en de activiteiten en voelt transparant en oprecht aan.

Eén oplossing voor alles

We bedachten, ontworpen en bouwden een Zwitsers zakmes op een verrassend eenvoudige basis waarmee CliniClowns maximale vrijheid heeft om online te doen wat nodig is. Simpel in de kern, met solide techniek en alle ruimte om visueel te overtuigen met de kracht van verbeelding.

Samen maken we het beter

Door constant een vinger aan de pols te houden zorgen we met de digitale afdeling van CliniClowns, huisstijlpartner Wunder en optimalisatiepartner De Nieuwe Zaak al jaren in een vast ritme voor bijschaven en uitbreiden van techniek, vorm en inhoud terwijl we eenvoud en consistentie bewaken.

Het beste goede doel al 7 jaar op rij website van het jaar

Daardoor lukt het om het publiek heel nauw te betrekken bij alles dat CliniClowns vertelt, doet en om zelf in actie te komen. Daarom zijn we apetrots dat CliniClowns al 7 jaar de Website van het Jaar is in de categorie Goede Doelen volgens het publiek.

Tovert dit een lach op je gezicht? Kom langs!