wij zijn onstuimig Of je nu iets nieuws van plan bent, je het drastisch beter gaat doen of je team een boost wil geven

Nodig jezelf gewoon eens bij ons uit. Dan krijg je vrijblijvend onze frisse blik op wat je nu doet, zou willen doen en kunt doen. Voor jou en voor ons een kleine moeite en bijna altijd waardevol, hoe het ook loopt.

Zo ontdek je zelf waar we goed in zijn: je site, app en digitale dienst alsmaar beter laten presteren. Altijd beredeneerd vanuit je publiek. Want als mensen blij worden van wat we maken, hebben we ons werk goed gedaan. Vraag maar aan onze klanten.

Ralph helpt je graag verder! Bel, app of mail 'm.

Adfactor wil online adverteren slimmer maken om sterke verbindingen te realiseren tussen merken en doelgroepen. Wij zijn daar vanaf het begin bij betrokken en voelen elkaar inmiddels feilloos aan.

Matchmakers

We helpen Adfactor met concept, design en techniek voor slimme tools om merken via influencers binnen het netwerk van Adfactor te verbinden met de juiste doelgroep. Zonder dat we daarbij de eindgebruiker uit het oog verliezen.

Toolkit

Brandvoice is een campagnemanagementtool voor sponsored content, Fansquare is een platform waar fans door zich te binden aan influencers aan de slag gaan met hun favoriete merken, Autonative is een advertentie die naadloos in de content opgaat en Hello Sparkle is een influencer management bureau.

Verbonden voelen dat wil iedereen

Adverteerders vinden hun doelgroep met minimale inspanning. Advertenties worden prettiger ontvangen door de doelgroep en de boodschap blijft langer hangen. Zo maken we het internet een stukje rijker en minder irritant.

Wil jij ook de verbinding aangaan? Betrek ons!
Henk houdt ook van de Nacht Als wij slapen verzamelt hij online pareltjes. Want internet slaapt niet. Maak kennis met Henk