spinner chevron-left-circle chevron-right-circle web-love infinity arrow Naar content
we voelen elkaar feilloos aan en zo worden we de allerbeste

Sinds jaar en dag werken we samen om Adfactor en haar vele diensten te laten uitgroeien tot marktleidend. En dat lukt: Adfactor wordt al 10 jaar op rij verkozen tot de beste online exploitant en is sinds '17 onderdeel van RTL!

Met sterke merken, grote mediabureaus en het brede netwerk influencers lopen we samen steeds voorop. Natuurlijk gaat het onderaan de streep om metrics als engagement, views en viewtime. Maar de consument weten we steeds te prikkelen met nieuwe vormen waarin we haar raken.

 

Met het innovatieteam van Adfactor bedenken we pilots voor allerlei digitale advertentievormen en laten die uitgroeien tot volwassen platformen. Zo creëren we het zeer succesvolle adformat Autonative, wervingsplatform Bloginsiders, custom-ad-marktplaats Brandvoice, influencermanagement-label HelloSparkle en grootste food-advertentie-niche Foodlab.

bij een miljoenenpubliek telt elke 0,001%

Influencers verdienen het beste
Adfactor brengt merken en influencers bij elkaar om met elkaar bijna elke Nederlander te verrassen met commerciële uitingen. Zo groeien bloggers, influencers en vloggers van zolderkamer-amateurs tot miljoenenbedrijven.

visual-adfactor.jpeg
consumenten raken en merken groots maken benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?
we vertellen het je graag
{!- --}