web-love infinity arrow Naar content
alle knappe koppen verzamelen leidt tot de beste oplossingen

Omdat we altijd in teams werken, zijn we als geen ander gewend om agile te denken en werken. Zo haken we vlot aan op wat er speelt en gaan we net zo resultaatgericht aan de slag als altijd.

We hebben een vast tarief van €99 per uur, maar liever bespreken we de beste deal als je ons wat langer dan dat ene uurtje nodig hebt.

opschalen of juist verdieping

we vullen elkaar aan

We zijn een multidisciplenair team dat graag meesprint. De ene keer in een design sprint, om iets totaal nieuws uit te denken. Dan weer met het product design team, zodat we mede de juiste richting bepalen. Dan weer in het UX-team, om de ervaring perfect te krijgen. Ook vullen we een development team aan, vaak met UI-Design en front-end. Creëren slimme oplossingen door te koppelen aan API's. We maken aannames tastbaar door te prototypen en met onze usability tests toetsen we aannames. Dat soort dingen.

lekker versnellen groei, tempo en resultaat

Meesprinten in Agile/Scrum-teams betekent voor ons dat we gaan voor de vergrotende trap: met Enrise creëren we PanelArt, waarbij wij zorgdragen voor strategie en UX-Design; bij ARAG zetten we met de product developers innovaties neer; samen met Nedforce werken we volgens de Lean UX-principes aan de digitale diensten van NPO; met het online team van Evi van Lanschot maken we de online dienstverlening perfect; met FOX Vakanties zorgen we voor de ultieme self-service-check-out.

Zo hebben nog veel meer voorbeelden waarbij onze strategen, ux'ers, visual designers, front-enders, api-programmeurs, content designers en onderzoekers aanhaken. Waarmee kunnen we jou overtuigen?

succesvolle online diensten

draaien om online ervaring

We helpen onze klanten te floreren in een digitale wereld met producten, diensten en platformen die haar klanten hoog waarderen. Altijd met de product owner, maar vaak met experts uit allerlei vakgebieden om te excelleren.

Nieuwsgierig hoe we meesprinten?