welkom bij onstuimig We helpen organisaties (klein en groot)
met memorabele sites, apps en digitale diensten.

Verras ons met een bezoekje! Je krijgt onze frisse blik op wat je nu doet en hoe je het veel beter kunt doen. Voor jou en voor ons een kleine moeite en steevast waardevol.

Zo ontdek je zelf waar we goed in zijn: Hooggewaardeerde Digitale Platformen! Altijd beredeneerd vanuit je publiek. Want als mensen blij worden van wat we maken, hebben we ons werk goed gedaan. Vraag maar aan onze klanten.

Meer weten? Vraag 't Ralph! Bel, app of mail 'm.

een bedreven team bedenkers, ontwerpers en makers van hooggewaardeerde digitale platformen

Jouw publiek is waar het om draait. Die mensen maken wij graag blij. Samen met jou en je partners zorgen we met een team van tien voor doordachte concepten, mensvriendelijk ontwerp en slimme, onzichtbare techniek.

Onze kracht zit in doeltreffende sites, apps en digitale diensten die we in sprints super laten renderen. Zo bespaar je tijd en geld, terwijl het je meer oplevert.

Simpel is het moeilijkst

We vinden dus dat je het verschil moet maken door de mens achter het scherm centraal te stellen. Je weet wel, je moeder of je buurman. Iemand die simpelweg een site, app of dienst wil gebruiken. En een lekker gevoel krijgt als het allemaal lukt.

doe het lekker zelf wij kijken wel mee

We werken met liefde veel en vaak voor onze klanten. Toch maken we onszelf graag misbaar. Dat doen we door ontwerp en techniek af te leveren waar je zelfstandig of met je huidige partners mee verder kunt, zonder losse eindjes. Kom je er toch niet helemaal uit, dan staan we voor je klaar.

Goed gevoel

Laurens en Ralph ontmoetten elkaar in 2003 bij een internetbureau. Daar was oog voor procedures, technische specificaties en klanten, maar niet voor de mens achter het scherm. Terwijl die de hoofdrol zou moeten spelen, wil je digitale dienst bestaansrecht en potentie hebben. Dat is waar Onstuimig voor nodig was. En daar is weinig aan veranderd.

Wie zijn we?

Daan, Esmeralda, Floortje, Gerard, Giulia, Hanneke, Jeroen, Laurens, Ralph en Tim zijn samen Onstuimig. Samen met onze klanten stellen we dreamteams samen, zodat we voor maximale impact kunnen gaan zonder rompslomp. De deur staat open voor talent, dus daag ons uit! werkenbij@onstuimig.nl

Oh ja, Henk is er ook nog

Niemand weet waar zijn contract is en we hebben hem al tijden niet gezien. Henk is onze nachtwacht. Hij komt als wij gaan en gaat als wij komen. Als wij slapen, verzamelt hij online pareltjes. Zolang hij zijn vondsten deelt, mag hij blijven.

kom eens langs je bent van harte welkom

Midden in de lange winkelstraat in het centrum van Amersfoort hebben wij een prachtige plek. We werken in één open ruimte met muziek, werken samen in kleinere sprint-ruimtes en lunchen in een gezellige woonkamer. En als we even vierkante ogen hebben, zijn we op zolder aan het pingpongen, poolen of tafelvoetballen. Kom gerust eens gluren!

Route naar Onstuimig
Kom je met het OV? Je bent vanaf het station binnen 10 minuten bij ons. 
Kom je met de auto? Parkeer die dan in garage Koestraat of St. Jorisplein.

Henk houdt ook van de Nacht Als wij slapen verzamelt hij online pareltjes. Want internet slaapt niet. Maak kennis met Henk