wij zijn onstuimig Of je nu iets nieuws van plan bent, je het drastisch beter gaat doen of je team een boost wil geven

Nodig jezelf gewoon eens bij ons uit. Dan krijg je vrijblijvend onze frisse blik op wat je nu doet, zou willen doen en kunt doen. Voor jou en voor ons een kleine moeite en bijna altijd waardevol, hoe het ook loopt.

Zo ontdek je zelf waar we goed in zijn: je site, app en digitale dienst alsmaar beter laten presteren. Altijd beredeneerd vanuit je publiek. Want als mensen blij worden van wat we maken, hebben we ons werk goed gedaan. Vraag maar aan onze klanten.

Ralph helpt je graag verder! Bel, app of mail 'm.

We ontwerpen het liefst in de browser, zodat ons design system direct gaat leven. Met ons eigen bruut® als codebase maken we direct de juiste keuze en is het in no-time live gelanceerd.

push & pull de allerkortste weg tussen idee en product

O.a. NPO, La Place, Van Lanschot, CliniClowns en Hartstichting beproeven onze werkwijze met bruut®. Dit is meer dan een front-end boilerplate, het is een Zwitsers zakmes waar iedereen van versteld staat.

We hebben een inzicht of idee, dat we testen en toetsen. Als het goed voelt dan gaat het direct live. Daarom spreken we in ons framework dezelfde taal als onze developers, maken we gebruik van de allerbeste standaarden en testen we alles automatisch.

Zo ontwerpen we naadloos in design systems, krijgt mobiel gebruik altijd voorrang en is de grens van business development tot implementatie verwaarloosbaar te noemen. Onze klanten waarderen bruut® met een 9 en zelf zijn we trots dat we hier al jaren mee werken.

zelf zien?
Henk houdt ook van de Nacht Als wij slapen verzamelt hij online pareltjes. Want internet slaapt niet. Maak kennis met Henk