Onstuimig logo Onstuimig logo

De beste online ervaring

Met slimme strategie, gepolijst ontwerp en onzichtbare techniek maken we jouw digitale dienst succesvol.
We geven jouw bezoek een goed gevoel. Als bedreven multidisciplinair team weten we precies hoe dat moet.

Eenvoud is ons geheim

We zorgen voor een verfrissende User Experience door doel, eenvoud en emotie in balans te brengen. Samen met jou. Zo maken we web- en app-producties niet ingewikkelder dan ze hoeven te zijn. Je bezoek blij, jij blij.

Alsmaar beter

We testen, verfijnen en optimaliseren totdat het je raakt. Wie achter het scherm zit, geven we een goed gevoel. Bij alles dat we bedenken, ontwerpen en maken.

Elegante keuzes

Elk detail telt in alles wat we bedenken en maken. In korte slagen weten we snel resultaat te boeken. Zo gaan we het daarna nog beter maken, aan de hand van kwalitatieve en kwantitatieve inzichten.

Evolutie van NPO online Evolutie van NPO online

Als vaste partner voor UX helpen we de online platformen vernieuwen waar Nederlanders het langst naar kijken. Tot in elke finesse, want iedereen moet zich er thuis voelen.

Intensief samenwerken loont Intensief samenwerken loont

Als vaste partner voor online zijn we 6x op rij verkozen tot Website van het Jaar in de categorie Goede Doelen. Zo bezorgen we zieke kinderen een grote lach.

La Place excelleert digitaal La Place excelleert digitaal

Een sterke merkpositionering door het maximale uit web & app te halen. In een mix van een actieve community, loyalty en relevante content.

Met speels gemak Met speels gemak

Scholen bestellen massaal cadeautjes bij Lobbes, terwijl consumenten vooral houten speelgoed en hebbedingetjes kopen. Daarom baseren we het UX-design op overzicht, snelheid en het lekker grasduinen door de duizenden producten.

Alsmaar innoveren Alsmaar innoveren

Samenwerken aan de meest vernieuwende vormen van online adverteren. Dat doen we al sinds 2006 met Adfactor en zo exploiteren we een community-platform, influencer-netwerk en meer.

Complementaire diensten Complementaire diensten

Rechtsbijstandsverzekeraar ARAG helpt je uit precaire situaties. Samen creëren we aanvullende digitale producten en diensten die we over heel Europa uitrollen.

Vol energie Vol energie

Waar ga jij tanken? Dat is volgens AVIA niet alleen een kwestie van gemak, afstand of prijs. De combinatie, aangevuld met data-gedreven digitale diensten, is waarin wij geloven.

Ontwerp je eigen reis Ontwerp je eigen reis

Op elk beeldscherm je droom-rondreis samenstellen naar een verre bestemming leek, zonder hulp, onmogelijk. Met FOX Vakanties, gebruikerstesten en lean ux zetten we deze propositie als eerste in de markt.

Alles over eten Alles over eten

Voedselexperts zijn verenigd op één digitaal platform: Foodlog. Van blogje tot dagelijkse opiniemaker, waar we vol trots aan meewerken om de meest prangende kwesties te ontleden.

Overtuigend bewijs Overtuigend bewijs

Fietsstoeltjesfabrikant Bobike heeft al jaren de beste producten. Op de internationale brand-site overtuigen we consumenten, ondersteunen we dealers en geven we online support.

Community-design Community-design

Duizenden geeks en leken bezoeken dagelijks Androidworld om alles uit hun device te halen. Samen met de redactie zorgen wij voor een optimale ervaring.

Recept voor iedereen

De stap van een miljoen naar een miljoenenpubliek zetten we samen met Leuke Recepten: de site vol verrassend lekkers met door fotografie waar je trek van krijgt en een recept dat zelfs jij kan maken.

Onstuimig bv

Varkensmarkt 19 3811LD Amersfoort
KvK 32106680 Bank NL51INGB0677056095

Wil je ons team versterken of heb je een vraagstuk?